Szukaj
Close this search box.

Relaxigen Pet Mini cane e gatto

Étrendkiegészítő kutyáknak és macskáknak.

20 tabletta

1 doboz tartalma

A macska és a kis és közepes méretű kutya testének támogatása a stressz, a szorongás és a félelem ellen. Az egyetlen, amely 5-HTP-t, L-teanint és konjugált linolsavat tartalmaz.

Összetétel

1 tabletta tartalma (300 mg)

Konjugált linolsav

30,00 mg

Zöld tea kivonat

12,00 mg

Griffonia simplicifolia mag por
(5-HTP)

12,00 mg

E vitamin

3,75 mg

Glicerin-tributirát

3,60 mg

Szelén

2,50 μg

Felhasználás

Relaxigen Pet Mini cane e gatto – tabletta táplálékkiegészítő macskák és kis-közepes méretű kutyák számára minden korosztály számára, az állatok jólétének elősegítésére olyan helyzetekben, mint: lakóhelyváltás, állat vagy személy érkezése vagy távozása otthon, erős zajok, magány, amelyre az állat nem megfelelően reagál, nem megfelelő hangokkal, hiperaktivitással, székletürítéssel vagy nem megfelelő vizeletürítéssel és túlzott öntisztogatással.

Összetétel
Dikalcium-foszfát, zsírsavak sói (Konjugált linolsav – CLA) 10%, tengeri zooplanktonliszt (krill), inaktivált baktériumok és azok részei (Limosilactobacillus reuteri NBF1), hidrolizált állati fehérje (csirkemáj), FOS – fruktooligoszaharidol, növényi olaj és zsír (hidrogénezett pálmaolaj), cukor, sztearinsav-magnéziumsó, magnézium-oxid, kukoricakeményítő, maltodextrin.

Adalékanyagok
Táplálékkiegészítők: Vitaminok: 3a700 E-vitamin (all-rac-alfa-tokoferil-acetát) 12.500 mg/kg; Nyomelem vegyületek: 3b801 nátrium-szelenit 18,25 mg/kg (szelén 8,34 mg/kg); Érzékszervi adalékanyagok: Természetes termékek, botanikai meghatározás szerint: zöld tea kivonat (Camellia sinensis (L.) O. Kuntze) 40.000 mg/kg, Ízesítőanyagok: 2b09211 glicerin-tributirát 12.000 mg/kg, aromaanyagok keveréke. Technológiai adalékanyagok: E460 mikrokristályos cellulóz, E551b kolloid szilícium-dioxid, E464 hidroxipropil-metil-cellulóz, 1b306(i) növényi olajokból származó tokoferolkivonatok.

Analitikai összetevők
nyersfehérje 14%, nyersrost 8%, nyerszsír 18%, nyershamu 14%, nedvesség 4,5%.

Hatóanyag

L-teanine, 5-HTP és a conjugált linolsav (CLA) javítja a pszichofizikai stresszre adott választ és javítja a koncentrációs képességet.

Lactobacillus reuteri NBF-1, vajsav és a fruktooligoszaharidol (FOS) támogatja a viselkedésterápiát a gyomor-bélrendszeri tünetek és a viselkedési zavarok anyagcsere következményeinek csökkentésével.

CLA, és az EPA valamint a DHA ami a krillolajbantalálható, gátolja a krónikus stresszhez kapcsolódó eikozanoidok és gyulladást elősegítő citokinek termelődését.

Az EPA és a DHA neuroprotektív hatású, részt vesz a stressz által károsodott idegsejtek helyreállításában.

1 tabletta = 300 mg

Van kérdésed? Valami nem világos?

írj nekünk! Képviselőink szívesen válaszolnak minden kérdésre

REV.02_211222

Publikációk

Cím

Nyelv

Kiadó

Kiadás éve

Relaxigen Pet
Támagotás a stressz, szorongás és félelem elleni küzdeklemben

HU

Ilovet

2023

A bélmikrobiom korrelál a fajspecifikus agresszióval a mentett kutyák kis populációjában (Canis familiaris)

EN

PeerJ

2019

5-Hidroxi-triptofán: Klinikailag hatékony szerotonin prekurzor

EN

ResearchGate

1998

A kategória termékei

tabletta

Relaxigen Pet cane

Közepes és nagyméretű kutya testének támogatása a stressz, a szorongás és a félelem ellen. Az egyetlen, amely 5-HTP-t, L-teanint és konjugált linolsavat tartalmaz.

Termék megtekintése
tabletta

Relaxigen Pet cane

Közepes és nagyméretű kutya testének támogatása a stressz, a szorongás és a félelem ellen. Az egyetlen, amely 5-HTP-t, L-teanint és konjugált linolsavat tartalmaz.

Termék megtekintése

Kategóriák

Szukaj
Close this search box.

Az alábbi gombra kattintva Ön tudomásul veszi, hogy a megadott adatokat elküldjük az Ilovetnek az adatvédelmi irányelveknek megfelelő feldolgozás céljából.